TÜRKİYE´DE İNTERNET BASIN TOPLANTISI | Telekomcular Derneği

TÜRKİYE´DE İNTERNET BASIN TOPLANTISITÜRKİYE´DE İNTERNET BASIN TOPLANTISI

Tarih: 2014-04-06

7 Nisan 2014 pazartesi günü başlayacak ve iki hafta sürecek İnternet Haftası ile ilgili olarak bir araya gelen sivil toplum örgütleri basın açıklaması yaptılar. O açıklamayı sizlerle paylaşıyoruz.

Değerli Basın Mensupları,

12 Nisan 2014, Türkiye'de İnternetin 21. doğum günüdür.

7 Nisan günü başlayacak ve iki hafta sürecek İnternet Haftasına yapacağımız bir basın toplantısı ile başlıyoruz. Bu iki hafta boyunca tüm Türkiye'de çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecektir.

Türkiye İnterneti maalesef bir süredir sürekli olumsuz gelişmelerle anılmakta. Twitter ve Youtube yasakları, DNS sisteminin erişim engellemeleri sebebiyle bozulması, URL temelli filtreleme sistemlerinin yarattığı bağlantı problemleri ve yakından takip ettiğiniz diğer gelişmeler.

Tüm bu konularda, konusunda uzman STK temsilcilerimizin görüşlerini ifade edeceği toplantımızda güncel raporlar paylaşılacaktır.

7 Nisan Pazartesi, saat 11.00 – 11.30arasında Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Salonunda yapacağımız toplantımıza davetlisiniz.

EMO İstanbul Şubesi

Eren Sokak. No: 30