TTSSYV YANLIŞTAN DÖNDÜ | Telekomcular Derneği

TTSSYV YANLIŞTAN DÖNDÜTTSSYV YANLIŞTAN DÖNDÜ

Tarih: 2016-04-15

21.01.2016 tarihinde, “ANKARALI TELEKOMCULAR SAHTEKAR MI?” başlıklı bir yazı yazmış ve bu yazımızda Ankara dışındaki Türk Telekom Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı üyeleri doğrudan diş hekimlerine giderken, Ankara’daki üyelerinin vakıf  polikliniğinden havale edilmesinin yanlış olduğunu belirtmiş ve “Bu uygulama yalnızca Ankara’da olduğuna göre, Ankara’daki Vakıf yararlananları ve Ankara’daki diş hekimleri sahtekar mı?” diye sormuş “TTSSYV yetkililerinden;  Bu ayrımcı, akla mantığa aykırı, üyeye eziyet eden uygulamaya son vermelerini, bekliyoruz.” Demiştik.

Türk Telekom Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı bu hatalı uygulamadan döndü.

TTSSYV’nın konuya ilişkin mesajı şöyle;

“Değerli üyemiz¸

Ağız ve Diş Sağlığı tedavilerinde Ankara ilinde uygulanan tedavi planlaması (Diş Sevk Süreci) 15.04.2016 tarihi itibariyle sonlandırılmış olup, Ağız ve Diş Sağlığı hizmetleri yardım talebinde bulunacak üyelerimizi tedavi planlaması (sevk) olmadan yardım talebinde bulunabileceklerdir.

Saygılarımızla. Sağlıklı günler dileriz.”

Uyarılarımıza kulak vererek, hatalı uygulamadan vazgeçme erdemini gösteren TTSSYV Yönetimini tebrik eder, bu konuda vefakarlık gösterip derneğimizi teşekkür etmek üzere arayan arkadaşlarımıza da şükranlarımızı sunarız.