TÜRK TELEKOM YÖNETİCİSİNDEN İHANET MESAJI | Telekomcular Derneği

TÜRK TELEKOM YÖNETİCİSİNDEN İHANET MESAJITÜRK TELEKOM YÖNETİCİSİNDEN İHANET MESAJI

Tarih: 2016-07-20

Türk Telekom'un Müdür Yardımcısı'ndan ihanet dolu mesaj

15 Temmuz Darbe giriÅŸim kalkınmasının ardından yaÅŸanılanlar ortaya çıkmaya baÅŸladı.

Türk Telekom'un teknolojiden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı CoÅŸkun Åžahin'in, darbe giriÅŸiminin olduÄŸu akÅŸam imza attığı ihanet ortaya çıktı.

Fetullahçı Terör Örgütü üyesi olduÄŸu iddia edilen Türk Telekom'un teknolojiden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ÇoÅŸkun Åžahin'in cuma günü tüm sistemlerden sorumlu olan çalışanlarına, "ArkadaÅŸlar durumu biliyorsunuz. Çalışma durumunda olan tüm ekipleri evlerine yollayın. Binaları kapalı hale getirin Maximum miktarda. Ekiplerinize eriÅŸip güvenli olduklarından emin olalım" mesajını attığı öÄŸrenildi.

Åžahin'in çalışanlarına attığı ihanet dolu mesaj, FETÖ'cü hainlerin Türk Telekom'u ele geçirerek iletiÅŸimi kontrol altına almaya çalışma çabasını ortaya çıkarttı.

Öte yandan Åžahin'in abisinin ABD'de Fetullah Gülen'in dinler arası diyalog iÅŸlerini koordine eden ve terör örgütünün üst düzey isimlerinden birisi olduÄŸu iddia ediliyor.

Kaynak: Haber10

Bu Haber 4322 defa okunmuÅŸtur.
TÃœRK TELEKOM´UN PÄ°LOT GÄ°RÄ°Å
MÄ°MARSÄ°NAN OSB Ä°LE TELEKOM PR
TÃœRK TELEKOM TELEKOMÃœNÄ°KASYON
TÜRK TELEKOM´DA ÇOK ÖNEMLİ
YÄ°NE TÃœRK TELEKOM-YÄ°NE SORU Ã
TELEKOM YÖNETİMİNE ŞAŞIRTAN
ABDULLAH TİVNİKLİ ÖLDÜ
TELEKOM´UN PARALARI NEREYE
TELEKOM ARAŞTIRMA ÖNERGESİ R
TELEKOM VE OGER TBMM GÃœNDEMÄ°ND
CHP SUÇ DUYURUSUNDA BULUNUYOR
VURGUNUN HESABI SORULACAK MI?
YILMAZ ÖZDÄ°L´DEN Ä°BRETL
CUMHURÄ°YET TARÄ°HÄ°NÄ°N EN BÃœY