İFTAR YEMEĞİMİZE BEKLİYORUZ | Telekomcular Derneği

İFTAR YEMEĞİMİZE BEKLİYORUZİFTAR YEMEĞİMİZE BEKLİYORUZ

Tarih: 2015-06-25

8 Temmuz 2015 ÇarÅŸamba günü, Åžehit TeÄŸmen Kalmaz Caddesi (eski Posta caddesi) Ulus ANKARA adresinde bulunan PTT Genel MüdürlüÄŸü 9. Kat Ulus Lokali’nde derneÄŸimizce Ä°FTAR YEMEĞİ düzenlenmiÅŸtir.

Yemek organizasyonumuz ücretli olup kiÅŸi başına 25 TL ödenmesi gerekmektedir.

Ä°ftar yemeÄŸine katılmak isteyen arkadaÅŸlarımızın öncelikle derneÄŸimizin Vakıfbank TR79 0001 5001 5800 7286 0159 74 no.lu hesabına 25 TL. EFT yapmaları (dekonta ad, soyad ve cep no.larını mutlaka yazdırmaları) gerekmektedir.

Arzu eden arkadaÅŸlarımız Yönetim Kurulu Üyelerimize ulaÅŸarak elden ödeme ve rezervasyon yaptırabilirler.

Ä°ftar YemeÄŸimize müracaatlar 6 Temmuz 2015 günü mesai bitimine kadar olup bu tarihten sonraki talepler karşılanamayacaktır.

Ayrıntılı bilgi için derneÄŸimizin 0312-2326666 no.lu telefonuna ya da telekomculardernegi@gmail.com adresine mail ile müracaatta bulunulabilir.

Bütün ÜYELERÄ°MÄ°Z, farklı kurumlara giden eski çalışma arkadaÅŸlarımız, emeklilerimiz ile Türk Telekom ve PTT çalışanları iftar yemeÄŸimize katılabilirler.

DileÄŸimiz, büyük bir aile olduÄŸumuza inandığımız dostlarımızla bu yemekte bir arada olmaktır.

Sevgi ve saygılarımızla

TELEKOMCULAR DERNEĞİ YÖNETÄ°M KURULU

Bu Haber 2466 defa okunmuÅŸtur.
CUMHURÄ°YET BAYRAMIMIZ KUTLU OLS
ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN